WordPress onderhoud

Op zoek naar een technische partner voor je WordPress website? Wij waarborgen de veiligheid, snelheid en stabiliteit van je website, zodat jij je op de inhoud kunt richten.

Onderhoud WordPress website

WordPress is het meest populaire en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Veel mensen kiezen ervoor om zelf het WordPress onderhoud te doen, omdat dat gemakkelijk lijkt. Maar wil je je WordPress site goed up to date en vooral veilig houden, dan komt er meer bij kijken.

Beveilging WordPress site
Wordpress is gevoelig voor hacks en malware. De oorzaak hiervan zit hem vaak in het gebruik van verouderde plugins en verouderde WordPress bestanden. Ook zijn gebruikers vaak slordig met wachtwoorden: ze kiezen te eenvoudige wachtwoorden, vaak in combinatie met 'admin'. Dat maakt het erg eenvoudig voor kwaadwillende hackers. Met een WordPress onderhoudspakket voorkom je deze problemen.

Onderhoudspakket WordPress

Jip Media biedt je de mogelijkheid om je website altijd veilig en actueel te houden. Met het Jip Media onderhoudsabonnement van € 19,95 per maand heb je geen omkijken meer naar het onderhoud van je WordPress website. Bovendien beschik je met onze backups altijd over de laatste versie, dus als je website gehackt wordt of er iets anders mis gaat, ben je de inhoud niet kwijt. In tegendeel, wij zorgen dat je website in no time weer online is!

Heb je nog vragen? 0165-201105

WordPress onderhoudsabonnement

  • Maandelijkse updates van WordPress
  • Maandelijkse updates van plugins
  • Maandelijkse backup van database
  • Maandelijkse backups van bestanden
  • fix bij hack
  • Afbeeldingen compressie

€ 19,95 per maand

Meer weten

Veilige en bereikbare WordPress site

WordPress sites bevatten doorgaans een hele reeks plugins, thema's en add-ons, die met wisselende frequentie geactualiseerd moeten worden. Zelf bijhouden kan een lastige klus zijn. Als WordPress experts weten wij precies welke updates wanneer nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat dit keurig op tijd gebeurt, zodat uw website veilig en goed bereikbaar blijft.

Ben je geïnteresseerd in een WordPress onderhoudsabonnement? Bel ons op 0165-201105 of neem contact op per e-mail.

Direct een offerte aanvragen?

Laat jouw business groeien. Samen zorgen we voor succes!