Webwinkel laten maken?

Wil je een webwinkel laten maken? Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren webwinkels. Wij gaan voor iedere website tot het uiterste.
Bekijk website voorbeelden

Webwinkel laten maken

Wil je een professionele webwinkel laten maken, dan ga je naar JipMedia. Waarom? Omdat wij webshops ontwikkelen die zorgen voor meer conversie, omzet en winst. Wil je ook een webwinkel waar je producten op aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden en waar bezoekers met een paar simpele klikken hun aankoop kunnen doen? Wij zorgen dat je online winkel een doorslaand succes wordt.

Online winkelen populair

Er zit in sterke groei in online winkelen. In 2016 deed 70% van de Nederlanders aan online shoppen. Het wordt steeds veiliger en gemakkelijker om online te betalen. Vele grote en kleine bedrijven bieden de mogelijkheid van online winkelen. Zo wordt de drempel om online te shoppen steeds lager, en liggen er grote kansen voor online ondernemen. In feite kun je als moderne winkelier niet meer zonder een webwinkel.

Woocommerce webwinkel laten maken

Woocommerce is wereldwijd de meeste gebruikte webwinkel software. Daarom kiest ook JipMedia voor Woocommerce. Door jouw webshop te laten maken in Woocommerce, profiteer jij van het grote gebruiksgemak en de uitstekende beveiliging. Je kunt zelf heel gemakkelijk artikelen toevoegen of verwijderen, speciale acties doen of betaalmethoden toevoegen. Er zijn vele extra modules om je Woocommerce webwinkel uit te breiden. Daarmee is je webshop ook toekomstbestendig.

Webshop ook voor mobiel

Een groot deel van de webshoppers gebruikt vandaag de dag de smartphone of tablet om te winkelen. JipMedia zorgt ervoor dat jouw webwinkel optimaal leesbaar is op ieder type apparaat. Zo bereik je probleemloos alle leeftijdsgroepen op ieder moment van de dag.

Conversie in je webwinkel

Het belangrijkste aspect van je webwinkel is conversie. Een aantrekkelijke presentatie, heldere navigatie en overtuigende teksten. Ook een goede vindbaarheid in Google is erg belangrijk. JipMedia kan desgewenst de teksten en de SEO voor je webshop verzorgen. Zodat jouw webwinkel hoog scoort in de zoekmachines. Wil je leads generen met ene nieuwsbrief, speciale acties en koppelingen met Social Media? Wij regelen het voor je!

Direct een offerte aanvragen?

Laat jouw business groeien. Samen zorgen we voor succes!