Webteksten laten schrijven

Ben je op zoek naar een tekstschrijver voor het laten schrijven van webteksten? Jip Media gaat graag voor je aan de slag.

Webteksten laten schrijven

Goede webteksten zijn een onmisbaar onderdeel van een succesvolle website. Of het nu gaat om korte productbeschrijvingen of uitgebreide informatie over diensten, de teksten moeten van hoge kwaliteit zijn. Wil je betere webteksten laten schrijven voor een bestaande website, of start je met een nieuwe website, dan kan je desgewenst webteksten laten schrijven door Jip Media.

Waarom webteksten laten schrijven belangrijk is

Je begrijpt natuurlijk dat goede teksten nodig zijn om jouw producten aantrekkelijk te beschrijven. Pakkende teksten kunnen potentiële klanten verleiden om contact op te nemen of een aankoop te doen. Maar er is nog een reden: wil je goed scoren in Google, dan moeten je teksten optimaal geschreven zijn voor de zoekmachines.

Onze experts hebben veel journalistieke en marketingervaring. Daardoor weten ze precies hoe ze teksten moeten schrijven die niet alleen boeiend zijn, maar ook zorgen dat je website goed gevonden wordt. Dat is een specialistisch karwei, waarbij we bijvoorbeeld goed kijken welke zoekwoorden mensen gebruiken als ze jouw soort producten kopen. Door die op systematische manier aan de teksten toe te voegen, zullen deze door Google beter gewaardeerd worden.

Alle soorten webteksten

Behalve voor de website kun je ook webteksten laten schrijven voor andere doeleinden. Zo kun je artikelen of blogs laten schrijven die via Facebook of andere Social Media je website kunnen ondersteunen. Misschien wil je een nieuwsbrief uitgeven waarmee je klanten attendeert op speciale acties of aanbiedingen. En als je wilt adverteren op internet, kunnen wij ook zogenaamde landingspagina's maken, die specifiek gericht zijn op één product of speciale actie.

Zo laat je webteksten schrijven

Je levert zelf ruwe teksten aan, een lijstje van steekwoorden of vult een korte briefing in. Op basis daarvan schrijven wij teksten die zowel geoptimaliseerd zijn voor Google, als aantrekkelijk voor je klanten. Uiteraard kun je zelf altijd nog wijzigingen aanbrengen.

Offerte aanvragen


    De velden met * hebben wij minimaal nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

    Wij gebruiken uw gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden.