Website laten maken?

Wil je een professionele website laten maken? Wij hebben een ruime ervaring in het maken van mooie en vindbare websites!
Bekijk website voorbeelden

Website laten maken

Als serieuze ondernemer heb je tegenwoordig een professionele website nodig. Bij Jip Media weten we alles van websites, van Google, van content; kortom, bij ons kun je een website laten maken die bijdraagt aan je zakelijke succes.

Een website is vandaag de dag meer dan een visitekaartje van je bedrijf. Hij helpt je bouwen aan een goede reputatie. Hij ondersteunt je marketing en genereert leads. En hij kan desgewenst ook dienen als verkoopkanaal.

Zelf aanpassen

Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren. Je kan teksten, afbeeldingen, video'sop heel eenvoudige wijze zelf aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Mobielvriendelijk

Onze websites zijn zo ontworpen dat ze zich qua design, aanpassen aan elk apparaat met behoud van gebruiksvriendelijkheid.

Zoekmachine vriendelijk

Je hebt een prima website en natuurlijk wil je dat hij vaak door potentiële klanten wordt bezocht. Wij zorgen ervoor dat je website goed gevonden wordt.

Een website op maat laten maken

Wat je ook wilt bereiken met je website, Jip Media heeft de expertise om het voor elkaar te krijgen. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en trends op internetgebied. We bespreken met jou de doelen die je nastreeft en je wensen ten aanzien van functionaliteit en uitstraling. Op basis daarvan maken wij een passende website. En dat tegen een vlijmscherpe prijs

Van kliks naar klanten

Het mooist is als je bezoekers ook leads worden en contact met je opnemen. Je maakt ze enthousiast met aantrekkelijke teksten en boeiende beelden. En je verleidt ze stap-voor-stap om tot actie over te gaan. Desgewenst kun je dit kracht bij zetten met audio, video en/of een nieuwsbrief. Ook links naar sociale media zoals Facebook en Twitter kunnen we voor je verzorgen.

Wil je ook verkopen via het web? Wij maken ook webshops op maat.

Je website laten bouwen door WordPress Experts

Wij maken je website met WordPress. Met WordPress kun je zelf je website bijhouden en aanpassen naar wens.  Met al ruim 10 jaar ervaring mogen wij ons met recht WordPress specialist noemen. We informeren je graag als je vragen hebt of advies wilt over je website.

Zoek je een standaard website of wil je meer een webdesign op maat? Wij bouwen de website die bij jou en je bedrijf past.

Deze mensen gingen je al voor

Waarom Jip media

Bij Jip Media geloven wij in een rechttoe rechtaan werkwijze, waarbij jij als klant centraal staat. Een heldere aanpak in een aantal overzichtelijke stappen, zodat je weet wat je wanneer kunt verwachten.

Wat zeggen klanten over ons

caret-down caret-up caret-left caret-right

Jip Media heeft ons geholpen met de realisatie van de webwinkel. Zij maken een voorstel van het ontwerp en dat sloot vrijwel direct aan op onze wensen. Met wijzigingen wordt flexibel omgegaan, een hele persoonlijke benadering en dat is fijn samenwerken. Wij kunnen iedereen Jip Media aanraden, want wij zijn zeer tevreden.

Richard Vos Rotterdam

Onze ervaring met Jip media is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

Ilse Nagtegeller Rucphen

Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

Jasper Roosendaal

Direct een offerte aanvragen?

Laat jouw business groeien. Samen zorgen we voor succes!

    Offerte aanvragen

      De velden met * hebben wij minimaal nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

      Wij gebruiken uw gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden.