Website laten maken?

Wil je een professionele website laten maken? Wij hebben een ruime ervaring in het maken van mooie en vindbare websites!
Bekijk website voorbeelden

Website laten maken

Als serieuze ondernemer heb je tegenwoordig een professionele website nodig. Bij Jip Media weten we alles van websites, van Google, van content; kortom, bij ons kun je een website laten maken die bijdraagt aan je zakelijke succes.

Een website is vandaag de dag meer dan een visitekaartje van je bedrijf. Hij helpt je bouwen aan een goede reputatie. Hij ondersteunt je marketing en genereert leads. En hij kan desgewenst ook dienen als verkoopkanaal.

Basis website

Wil je graag een website voor je bedrijf of instelling, maar wil je geen hoge kosten? Dan is een basis website een prima keuze voor jou.

Vanaf € 795,-

Meer weten

Premium website

Kies je voor een Premium website dan maken website opmaat voor je. Onze Premium website zijn uniek en passen naadloos in de huisstijl van je bedrijf.

Vanaf € 2495,-

Meer weten

One page

Wij maken een One page website tegen een aantrekkelijke prijs en mocht je later toch een grotere website dan is dat geen probleem.

vanaf € 395,-

Meer weten

Eigentijdse website

Steeds meer mensen bekijken website via hun mobiel of tablet. Je website moet dus op elk formaat goed leesbaar zijn. Jip Media zorgt ervoor dat je website is voorzien van dit zogenaamde responsive design, zodat je altijd een goede indruk achterlaat bij de bezoekers.

Leads genereren

Het mooist is als je bezoekers ook leads worden en contact met je opnemen. Je maakt ze enthousiast met aantrekkelijke teksten en boeiende beelden. En je verleidt ze stap-voor-stap om tot actie over te gaan. Desgewenst kun je dit kracht bij zetten met audio, video en/of een nieuwsbrief. Ook links naar sociale media zoals Facebook en Twitter kunnen we voor je verzorgen.

Wil je ook verkopen via het web? Wij maken ook webshops op maat.

Een website op maat laten maken

Wat je ook wilt bereiken met je website, Jip Media heeft de expertise om het voor elkaar te krijgen. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en trends op internetgebied. We bespreken met jou de doelen die je nastreeft en je wensen ten aanzien van functionaliteit en uitstraling. Op basis daarvan maken wij een passende website. En dat tegen een vlijmscherpe prijs!

Direct een offerte aanvragen?

Laat jouw business groeien. Samen zorgen we voor succes!