Website laten maken in Roosendaal

Wil je een professionele website laten maken? Wij hebben een ruime ervaring in het maken van mooie en vindbare websites!
Bekijk website voorbeelden

Website laten maken in Roosendaal

Wil je een website laten maken in Roosendaal en omstreken, dan kun je niet om Jip Media heen. Wij hebben in korte tijd een sterke reputatie opgebouwd als ontwikkelaars van websites voor het MKB en instellingen. Ben je op zoek naar een bedrijf wat begrijpt wat voor website je als ondernemer nodig hebt, neem dan gerust contact op. Je kunt bij ons een professionele website laten maken tegen schappelijke kosten.

Webdesign Hoeven

Zelf aanpassen

Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren. Je kan teksten, afbeeldingen, video'sop heel eenvoudige wijze zelf aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Mobielvriendelijk

Onze websites zijn zo ontworpen dat ze zich qua design, aanpassen aan elk apparaat met behoud van gebruiksvriendelijkheid.

Zoekmachine vriendelijk

Je hebt een prima website en natuurlijk wil je dat hij vaak door potentiële klanten wordt bezocht. Wij zorgen ervoor dat je website goed gevonden wordt.

Zakelijk succes met je website

Een goede website kan een grote bijdrage leveren aan het succes van je onderneming. Behalve dat je er nieuwe klanten mee kunt trekken, draagt hij ook bij aan je goede reputatie. Het is een prima vehikel voor marketingacties en met een webshop kun je er ook een aanvullend verkoopkanaal van maken.

Ook lokaal is je website belangrijk

Het internet mag dan de hele wereld binnen bereik brengen, veel mensen doen nog steeds graag lokaal hun inkopen. Laat je je website maken in Roosendaal, dan zorgen wij dat je optimaal vindbaar bent in de omgeving. Zo richten wij de site zodanig in, dat mensen die via Google zoeken naar jouw producten, jouw website meteen te zien krijgen.

Vindbaarheid van je website is sowieso erg belangrijk. We zorgen dat jouw website goed scoort in de zoekmachines door een perfecte technische inrichting en goede opmaak. Desgewenst kunnen we ook teksten voor je schrijven die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een beter vindbaarheid.

Mobiel en via tablet bereikbaar

Er is een sterke groei van het aantal mensen dat websites alleen nog via mobiel of tablets bezoekt. Jouw website moet dus daarop ingericht zijn. Laat je je website maken bij JipMedia, dan heb je de garantie dat deze op alle mogelijk apparaten perfect leesbaar is.

Zo gaan wij te werk

Onze expertise staat geheel in dienst van jouw wensen. Vooraf, tijdens het maken van je website en daarna houden we nauw contact. Zo weet je zeker dat wij de website maken die je nodig hebt. Ongeacht of deze uit een paar pagina’s bestaat of juist heel groot is, wij werken met dezelfde toewijding en precisie.

 

Je website laten bouwen door WordPress Experts

Wij maken je website met WordPress. Met WordPress kun je zelf je website bijhouden en aanpassen naar wens.  Met al ruim 10 jaar ervaring mogen wij ons met recht WordPress specialist noemen. We informeren je graag als je vragen hebt of advies wilt over je website.

Zoek je een standaard website of wil je meer een webdesign op maat? Wij bouwen de website die bij jou en je bedrijf past.

Deze mensen gingen je al voor

Professionele WooCommerce webwinkel

Hoe groot of klein je webwinkel ook zal worden, 10.000+ producten of maar één product. Wij kunnen ieder gewenste webwinkel voor je bouwen. Wanneer je bij ons je webwinkel laat bouwen krijg je een professionele webwinkel, volledig naar wens en afgestemd op jouw doel.

Een mooi bijkomend voordeel is dat webwinkel die gemaakt zijn met WooCommerce uitstekend zelf te onderhouden zijn. Met onze handige uitleg en documentatie ben je er helemaal klaar voor om zelf aan de slag te gaan met je nieuwe webwinkel.

Wat zeggen klanten over ons

caret-down caret-up caret-left caret-right

Jip Media heeft ons geholpen met de realisatie van de webwinkel. Zij maken een voorstel van het ontwerp en dat sloot vrijwel direct aan op onze wensen. Met wijzigingen wordt flexibel omgegaan, een hele persoonlijke benadering en dat is fijn samenwerken. Wij kunnen iedereen Jip Media aanraden, want wij zijn zeer tevreden.

Richard Vos Rotterdam

Onze ervaring met Jip media is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

Ilse Nagtegeller Rucphen

Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

Jasper Roosendaal

Direct een offerte aanvragen?

Laat jouw business groeien. Samen zorgen we voor succes!

    Offerte aanvragen

      De velden met * hebben wij minimaal nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

      Wij gebruiken uw gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden.