Webdesign Oudenbosch

Wil je graag een website laten maken in Oudenbosch en omstreken of wil je meer informatie over webdesign in Oudenbosch. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops tegen betaalbare tarieven voor bedrijven in Oudenbosch en omstreken.

Zelf aanpassen

Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren. Je kan teksten, afbeeldingen, video'sop heel eenvoudige wijze zelf aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Mobielvriendelijk

Onze websites zijn zo ontworpen dat ze zich qua design, aanpassen aan elk apparaat met behoud van gebruiksvriendelijkheid.

Zoekmachine vriendelijk

Je hebt een prima website en natuurlijk wil je dat hij vaak door potentièˆle klanten wordt bezocht. Wij zorgen ervoor dat je website goed gevonden wordt.

Klanten die je voor gingen.

Waarom Jip media

Bij Jip Media geloven wij in een rechttoe rechtaan werkwijze, waarbij jij als klant centraal staat. Een heldere aanpak in een aantal overzichtelijke stappen, zodat je weet wat je wanneer kunt verwachten.

Wat zeggen klanten over ons

caret-down caret-up caret-left caret-right

Jip Media heeft ons geholpen met de realisatie van de webwinkel. Zij maken een voorstel van het ontwerp en dat sloot vrijwel direct aan op onze wensen. Met wijzigingen wordt flexibel omgegaan, een hele persoonlijke benadering en dat is fijn samenwerken. Wij kunnen iedereen Jip Media aanraden, want wij zijn zeer tevreden.

Richard Vos Rotterdam

Onze ervaring met Jip media is zeer positief. Zij zijn heel open en persoonlijk, altijd bereikbaar en denken in alles met je mee. Niets is onmogelijk.

Ilse Nagtegeller Rucphen

Geweldig werk geleverd. De website van mijn moeder ziet er prachtig uit, super bedankt!! De website werkt zoals het moet werken, we hadden het niet anders gewild. Jullie zijn toppers! Zou jullie aan iedereen aanbevelen!

Jasper Roosendaal

Direct een offerte aanvragen?

Laat jouw business groeien. Samen zorgen we voor succes!