Blijvend succes met je website

Bij Jip Media geloven wij in een rechttoe rechtaan werkwijze, waarbij jij als klant centraal staat

Websites en internetoplossingen

Jip Media in Bosschenhoofd (Roosendaal) is in 2015 opgericht door Johan van der Hooft. Vanaf het begin leggen wij ons toe op het bouwen van websites, webshops en het leveren van internetoplossingen op maat voor het MKB en instellingen. En dat doen wij met veel succes: een hele serie tevreden klanten maken dagelijks met veel plezier gebruik van een mooie, effectieve website.

Intensief contact met klanten

Als klant zit je bij ons goed, want wij geven absolute prioriteit aan een intensief contact met onze klanten. Dat begint met en een goede voorbereiding waarbij we kijken wat er nodig is om jouw wensen te realiseren. Tijdens het ontwerp en de bouw van de website of de internetoplossing houden we nauw contact, zodat er zich geen verrassingen kunnen voordoen. En ook na voltooiing staan we natuurlijk klaar met een uitstekende service en ondersteuning.

Kwaliteit staat voorop

Een succesvolle website betekent voor JipMedia dat we ons concentreren op het leveren van de hoogste kwaliteit. Je bedrijf verdient het om de best mogelijke presentatie te krijgen op het web. Alleen zo kun je je onderscheiden van de concurrentie. Kwaliteit vertaalt zich in hoogstaand design, een perfecte werking en een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Kortom, een website die bijdraagt aan je commerciële succes en/of reputatie.

Professioneel en betaalbaar

Wij doen geen concessies aan kwaliteit, maar blijven betaalbaar. Dat komt door een strakke planning, efficiënt gebruik van middelen en een grondige voorbereiding. Zo maken we optimaal gebruik van onze en jouw tijd en krijg je voor een aantrekkelijke prijs een website die staat als een huis.

Neem een kijkje bij onze opgeleverde projecten