Onze aanpak

Bij Jip Media geloven wij in een rechttoe rechtaan werkwijze, waarbij jij als klant centraal staat.
Bekijk website voorbeelden

Blijvend succes met je website

Bij Jip Media geloven wij in een rechttoe rechtaan werkwijze, waarbij jij als klant centraal staat. Een heldere aanpak in een aantal overzichtelijke stappen, zodat je weet wat je wanneer kunt verwachten. Ervaring leert dat dit de beste garantie is voor oplevering van een geslaagde website of webshop. Om het even of het gaat om een make-over van je huidige site of een compleet op maat gemaakte nieuwe website. Met een totaal van ruim 200+ opgeleverde en succesvolle websites weten we waarover we praten!

1

Start website project

We gaan met jou aan tafel om je wensen en ideeën te inventariseren. Aan de orde komen bijvoorbeeld je (commerciële) doelen, doelgroep en financiële aspecten van webdesign. Op basis van deze input bepalen we de kaders van het project en weet jij wat je kunt verwachten qua investering en resultaten.

2

Ontwerp & bouw website

We beginnen met een vertaling van jouw wensen naar een conceptontwerp. Dat geeft een indruk van hoe de website of webshop gaat werken en wat de look & feel is. Daarnaast maken we een begin met de content waaronder ook beeldmateriaal. In voortdurend overleg met jou kijken we of ons ontwerp voldoet aan jouw verwachtingen en gaan we aan de slag met de bouw.

3

Productie & oplevering website

We bouwen de meeste websites in WordPress. Dit is een systeem waarin je relatief gemakkelijk zelf aanpassingen kan doen. Voor webshops gebruiken we Woocommerce, waarvoor hetzelfde geldt. Na voltooiing zetten we je website klaar en kun je nog een laatste controle doen voordat deze live gaat. Is er sprake van een oude website, dan zorgen wij dat oude URL's perfect doorverwijzen naar de nieuwe site. Na afronding trainen we jou en eventuele collega's zodat je zelf de website kan aanpassen en de prestaties kan analyseren. Laat je het onderhoud liever aan ons over, dan kunnen we daarover afspraken maken. Hetzelfde geldt voor het schrijven van SEO-teksten en aanvullende zaken zoals bijvoorbeeld linkbuilding.

4

Garantie & service

Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering. We blijven in contact en staan klaar om eventuele problemen kosteloos op te lossen. Wil je ondersteunende activiteiten ontwikkelen via je website, dan kunnen we daarbij helpen.