Linkbuilding

Wil je een professionele website laten maken? Wij hebben een ruime ervaring in het maken van mooie en vindbare websites!

Linkbuilding

Linkbuilding is het plaatsen van links op andere relevante websites om zo te zorgen voor een betere positie in de zoekresultaten van Google. Linkbuilding is een effectief middel om beter te scoren op het gebied van SEO. Dit komt, doordat zoekmachines de links indexeren als een aanbeveling. Dit betekent dus dat als je meer aanbevelingen hebt, je ook een betere website hebt volgens Google. Echter, moet je niet klakkeloos overal links plaatsen, doordat dit juist niet bevorderlijk is voor een sterk linkprofiel. Daarnaast zijn er ook andere factoren die ten nadele zijn van een sterk linkprofiel. Jip Media helpt je bij het opbouwen van een sterk linkprofiel, dat als betrouwbaar wordt gezien door Google. Daarnaast doet Jip Media een zoekwoordenonderzoek om goed te scoren op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw onderneming.

Waarom is linkbuilding nog steeds belangrijk?

Linkbuilding zal de komende jaren belangrijk blijven. Dit komt, omdat een sterk linkprofiel nog steeds een van de belangrijkste pijlers is van Google om jouw website te ranken. Google heeft echter de regels aangescherpt om misbruik van linkbuilding te voorkomen. Hierdoor is relevante content steeds belangrijker geworden voor een sterk linkprofiel. Wil je sterke links hebben, dan is het wel belangrijk om sterke content te schrijven. Hierdoor is linkbuilding een relatief goedkope en rendabele manier om beter te scoren op de zoekmachines. Jip Media helpt je graag om een sterk linkbuilding profiel te bouwen waarmee je extra omzet kunt maken, doordat jouw website meer wordt gevonden. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van linkbuilding? Of ben je benieuwd hoe wij jouw linkprofiel kunnen versterken? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Linkbuilding strategie

Bij een goede linkbuilding strategie is het belangrijk goed na te denken over enkele belangrijke zaken. Voordat je een goede linkbuilding strategie kan bepalen is het belangrijk dat je het volgende vragen kunt beantwoorden.

 1. Wat wil ik bereiken (doelstelling)?
 2. Wie is mijn concurrentie?
 3. Heb ik een goede nul-meting?
 4. Welke pagina’s zijn belangrijk?
 5. Wat zijn goede zoekwoorden voor mijn website?
 6. Is mijn website technisch geoptimaliseerd?

Met deze vragen kun je een goede linkbuilding strategie opstellen op basis van feiten. Hiervoor gebruiken we enkele uitgebreide SEO-analyses en krijgen we een goed beeld van wat er moet gebeuren om te gaan scoren met linkbuilding.

  Gratis website scan

  Gratis websiteanalyse?
  Meer weten over de mogelijkheden? Vraag vandaag een gratis websiteanalyse aan of stel vrijblijvend je vraag aan onze SEO-experts.

  Direct een offerte aanvragen?

  Laat jouw business groeien. Samen zorgen we voor succes!